Media joka tavoittaa yli 90% netin käyttäjistä
"Google AdWords on ollut tehokkain kaikista medioista joita olemme kokeilleet" – A.Piiroinen tj WebMarket.fi


Edellinen Sivu

- Google Mainonta

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Haluatko mainostaa Googlessa muilla kielillä tai muissa maissa?

Haluaisitko saada uusia asiakkaita Venäjältä, Ruotsista tai Yhdysvalloista? Haluatko tavoittaa Suomessa asuvat ruotsinkieliset, venäjänkieliset tai englanninkieliset ihmiset? TM-Tomera tarjoaa nyt Google mainoksia venäjän, ruotsin ja englannin kielellä. Käytämme useita ammattitaitoisia kielenkääntäjiä jotka toimivat yhteistyössä Google mainonnan ammattilaisten kanssa.

1. Google AdWords kampanja käännetään venäjäksi, ruotsiksi tai englanniksi

Jos sinulla on jo käynnissä toimiva suomenkielinen Google AdWords kampanja, ja uskot sen toimivan nykyisillä asetuksilla hyvin myös muilla kielillä, niin voit tilata meiltä käännöspalvelun. Tarvitsemme vain sinun Google asiakastunnuksesi ja me luomme puolestasi identtisen kampanjan haluamillesi kielille.

Käännöstyön hinta
1 € / hakusana / yksi käännöskieli
20 € / yksi Google tekstimainosversio / yksi käännöskieli.

2. Luomme uuden venäjän-, ruotsin- tai englanninkielisen kampanjan

Mikäli haluat, että luomme täysin uuden Google AdWords kampanjan englanniksi, ruotsiksi tai venäjäksi, niin saat meiltä täyden palvelun paketin. Kartoitamme ensin kampanjan tavoitteet. Laadimme sitten luettelon tehokkaista vieraskielisistä hakusanoista (väh. 100 sanaa ja taivutusmuotoa). Kirjoitamme vähintään 10 tekstimainosversiota. Kun olet hyväksynyt ehdotuksemme niin käynnistämme kampanjan. Sen jälkeen optimoimme ja muokkaamme kampanjaa tehokkaammaksi yhden kuukauden ajan.

Google AdWords kampanjan käynnistämisen hinta
Venäjäksi 1.000 €
Englanniksi 700 €
Ruotsiksi 700 €

3. Tarvitsetko käännöspalveluitamme tuntityönä?

Jos sinulla on jo käynnissä vieraskielinen kampanja, mutta haluaisit että Google mainonnan ammattilaisemme optimoivat kampanjaa tai tekevät siihen korjauksia ja lisäyksiä, niin voit käyttää tuntihinnoiteltuja palveluitamme.

Google AdWords kampanjan optimointi tuntityönä
Venäjäksi 110 € / h
Englanniksi 90 € / h
Ruotsiksi 90 € / h

4.Haluatko että optimoimme jatkuvasti vieraskielistä kampanjaasi?

Tehokkaisiin tuloksiin pääset jos teet kanssamme sopimuksen jatkuvasta optimoinnista. Google mainonnan ammattilainen käy joka kuukausi kolmen tunnin ajan läpi Analyticsin tuottamaa dataa. Kampanjan tekstimainoksia hiotaan ja uusia tekstiversioita luodaan. Tehottomat mainosversiot poistetaan. Hakusanalistausta optimoidaan lisäämällä yhä tarkempia hakusanoja ja lisäämällä negatiivisia hakusanoja. Kampanjaa hiotaan jatkuvasti tehokkaammaksi. Halutessasi voit käyttää sovitun optimointiajan myös uuden mainoskampanjan käynnistämiseen.

Google AdWords kampanjan jatkuvan optimoinnin sopimus (3 h / kk)
Venäjäksi 270 € / kk
Englanniksi 220 € / kk
Ruotsiksi 220 € / kk
© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional - yhteistyössä: onet