Media joka tavoittaa yli 90% netin käyttäjistä
"Google AdWords on ollut tehokkain kaikista medioista joita olemme kokeilleet" – A.Piiroinen tj WebMarket.fi


Edellinen Sivu

- Google Mainonta

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Miksi Google mainonta kannattaa ostaa TM-Tomeralta?

Ensinnäkin TM-Tomera on ”Google advertising professional” eli virallinen Google mainonnan jälleenmyyjä Suomessa. Tämä tarkoittaa, että saat mainonnan kauttamme luotettavasti.

TM-Tomera on pieni yritys (vain 2 työntekijää) verrattuna muihin virallisiin jälleenmyyjiin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme nauttivat henkilökohtaisesta palvelusta ja edullisemmista hinnoista koska heidän ei tarvitse maksaa raskaan organisaation ja useiden välikäsien aiheuttamia kustannuksia.

Laskutustapamme poikkeaa useimmista muista Google mainontaa tarjoavista yrityksistä. Asiakkaamme maksavat suoraan Googlelle mainonnasta aiheutuvat klikkauskohtaiset kustannukset. Me emme laskuta lainkaan provisiota Googlen laskun päälle! Me laskutamme vain kampanjan käynnistämisestä. Jatkossa laskutamme vain jos asiakkaamme tilaa kampanjaan tehtäviä muutoksista tai on tilannut meiltä jatkuvan kampanjan optimointipalvelun. Annamme lisäksi Googlen AdWords -hallinnan tunnukset asiakkaillemme ja näin he voivat myös itse tehdä halutessaan muutoksia Google kampanjoihinsa (ilmaiseksi).

Henkilökuntamme on läpäissyt Googlen viralliset jälleenmyyjiltä vaadittavat kokeet. Olemme siis ammattilaisia omalla alallamme. Luomme ammattitaidolla hakusanalistat ja kampanjat osaamme optimoida niin, että asiakkaamme saavat maksimaalisen hyödyn hakukonemainonnastaan . Pyrimme siihen, että asiakkaidemme kampanjat olisivat mahdollisimman kustannustehokkaita. Tavoite on saada asiakkaidemme nettisivuille mahdollisimman paljon juuri oikeita kävijöitä edullisella klikkaushinnalla.

Asiakkaamme voivat seurata mainonnan tehoa automaattisista raporteista jotka Google lähettää suoraan sähköpostiin sovituin väliajoin. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on Google Analytics kävijäseuranta ja analysointityökalut.© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional - yhteistyössä: onet