Media joka tavoittaa yli 90% netin käyttäjistä
"Google AdWords on ollut tehokkain kaikista medioista joita olemme kokeilleet" – A.Piiroinen tj WebMarket.fi


Edellinen Sivu

- Google Mainonta

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Google Mainonta

Googlemainonnan referenssit

Tässä vain muutama esimerkki nykyisistä asiakkaistamme

Auto-Saksasta.fi verkkopalvelu
Netissä haetaan joka kuukausi yli 10.000 kertaa hakusanoilla jotka liittyvät auton ostamiseen Saksasta. Suomen Tuontipalvelu Oy:n mainosta klikataan jopa 15% jokaisen haun jälkeen. Tarjouspyynnön auton tuontipalvelusta jättää klikkaajista noin 5%. Näin tehokkaan kampanjan laatiminen vaatii todellista ammattitaitoa ja myös maalaisjärkeä.

SunGlobe Oy liikelahjat
SunGlobe Oy on kohtalaisen pieni liikelahjoihin erikoistunut yritys. Kilpailu hakukonenäkyvyydestä on kyseisellä alalla todella kovaa. Olemme SunGlobe Oy:n toimeksiannosta optimoineet kotisivua ja verkkokauppaa. Useilla valikoiduilla hakusanoilla ja hakusanayhdistelmillä SunGlobe löytyy nyt ensimmäiseltä tulossivulta. Lisäksi välittämämme mainonta Googlessa varmistaa näkyvyyden ja kävijät myös kaikkein kilpailluimpien hakusanojen kohdalla. Googlen Analytics mahdollistaa kävijöiden tarkan analysoinnin.

Saucony.fi store
Google mainoskampanja on tuonut uuteen verkkokauppaan kävijöitä heti kotisivun avaamisen jälkeen. Tilauksia alkoi tulla heti verkkokaupan avaamisviikolla! Sivustolle asennettu Google Analytics on ollut myös suurena apuna mainonnan tehon analysoinnissa.© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional | Katso Myös Suomen Tuontipalvelu Oy