Mielestämme hakukoneoptimointi on netin tärkein markkinointikeino
"Hakukoneoptimointi nosti valikoiduilla hakusanoilla yrityksemme Googlen ensimmäiselle sivulle" – J.Knuutinen tj SunGlobe Oy


Referenssit

- Hakukoneoptimoinnin Referenssit

Hakukoneoptimointi

- Usein kysytyt kysymykset – FAQ
- Hakukoneoptimoinnin ostoprosessi

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Mitä hakukoneoptimointi on?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivustoon tehtäviä muutoksia joiden ansiosta valikoiduilla hakusanoilla sivusto nousee korkeammalle Googlessa, MSN:ssä ja muissa suosituissa hakukoneista. Hakukoneoptimointi voi moninkertaistaa yrityksesi kotisivun kävijämäärät. Optimoinnin ansiosta yrityksesi kotisivut näkyvät ylhäällä hakutuloksissa muillakin hakusanoilla kuin yrityksesi nimellä.

Miksi yritykseni kotisivut kannattaa optimoida?

Google tavoittaa asiakkaat juuri otollisimpaan aikaan – kun he etsivät tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Yli 95 % suomalaisista internetin käyttäjistä etsii tietoa Googlesta. Suomalaiset tekevät noin 10 miljoonaa Goolehakua päivässä. Myös yritysten päättäjistä 85 % käyttää Googlea löytääkseen tarvitsemiaan palveluita tai tuotteita. Hakutuloksissa ensimmäisillä sijoilla olevat kotisivut saavat koko liikenteestä 60-80 %. Hakukoneoptimointi voi tuoda kotisivuillesi kymmeniä tuhansia kävijöitä kuukaudessa, ilman mainoskustannuksia! Hakukoneoptimointi on maksullista hakukonemainostamista tehokkaampaa. Tutkimusten mukaan hakutuloksia klikkaa 70-90 % ja mainoksia 10-30 % käyttäjistä. Hakukoneoptimoinnilla saadut kävijät ovat lisäksi täysin ilmaisia!

Hakukoneoptimointi tuo mitattavaa tulosta

Sidomme hakukoneoptimoinnin hinnan aina saavutettuun tulokseen. Otamme asiakkaiksemme vain yrityksiä joiden verkkoliiketoiminnan tuloksista voidaan saada mitattavaa tietoa. Tulos voi olla yhteydenotto, liidi (yhteystieto) tai ostos. Voimme sitoa hinnan myös hakukoneista saatavien ilmaisten täsmäkävijöiden määrän nousuun vertailujaksolla (nimenomaisilla hakusanoilla). Sinun ei siis tarvitse maksaa hakukoneoptimointia jos emme saa aikaan tulosta. Pyydä tarjous niin saat tietää mitä tämä täsmälleen tarkoittaa!

Hyödyllisiä linkkejä

Avainsanalista on kaiken perusta tehtäessä hakukoneoptimointia. Googlen Avainsanatyökalu on paras! Hakukoneotimoijan on pysyttävä ajantasalla. SEO Book on kattavin uutislähde joka käsittelee hakukoneoptimointia. Englanninkielisä avainsanoja valittaessa kannattaa kokeilla myös SpyFu-palvelua joka kertoo avainsanojen kilpailutilanteesta ja hakumääristä. Sijoituksen seuraaminen sadoilla avainsanoilla vaatii automatisointia. Itse käytämme hakukoneoptimoinnin tulosten seuraamisessa seuraavia ohjelmistoja: WebCeo ja SeoAdministrator. Hakukoneoptimointi tietoa ja linkkejä löytyy myös Wikipediasta.
Lataa pdf hinnasto ja esite: www-sivut ja hakukoneoptimointi


© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional - Katso myös Vaihdokit.infon halvat renkaat netistä & vuokraa mökki | Suomen Tuontipalvelu Oy Auto-Saksasta.fi