Hakukoneoptimointi on tärkeä osa markkinointia
"Sivustomme optimointi nosti valikoiduilla hakusanoilla yrityksemme Googlen ensimmäiselle sivulle" – J.Knuutinen tj SunGlobe Oy


Edellinen Sivu

- Hakukoneoptimointi

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Hakukoneoptimoinnin ostoprosessi

TM-Tomera on sitoutunut noudattamaan hakukoneoptimoinnin eettisiä ohjeita.

1.Lähetä tarjouspyyntö meille. Usein tarjouksen laatimisen pohjatiedoksi riittää optimointia kaipaavan sivuston url-osoite (www.yrityksen-nimi.fi).

2.Saat sähköpostiisi tarjouksen jossa on tarkasti kerrottu tarjouksen sisältö. Tarjouksemme on sidottu tuleviin tavoitteisiin. Mikäli ilmainen liikenne hakukoneista ei nouse seuraavien kuukausien aikana yli 20 % niin et joudu maksamaan loppulaskuasi. Laskutusehtomme on 50 % tilattaessa ja 50 % yhden kk kuluttua optimoinnin valmistumisesta. Useimmiten optimointihinta osuu haarukkaan 1.000 – 5.000 € / yksi kieliversio. Lopullinen hinta määräytyy sivustosi ja liiketoimintasi laajuuden perusteella.

3.Hyväksyt tarjouksen

4.Lähetämme 50% laskun sovitusta kauppahinnasta.

5.Pidämme optimoinnin tavoitepalaveri jossa kartoitamme kanssasi tarvittavat tiedot joiden pohjalta laadimme avainsanalistan ja optimoinnin tavoitteet. Tähän on hyvä varata vähintään 30 minuuttia. Tarvittavat tiedot voidaan vaihtaa myös sähköpostiviesteinä jos liiketoiminta ja optimoinnin tavoitteet ovat selkeät. Yleisimmin kuitenkin tapaamme tai keskustelemme asiakkaan kanssa puhelimessa. Tärkeimmät kysymykset:
- Pääliiketoiminta-alueet, palvelut ja tuotteet
- Kilpailijat
- Kilpailuetunne, Missä eroatte kilpailijoista
- Internetmarkkinoinnin tavoitteet (kontaktit/leadien keräys, verkkokauppa, yhteydenotto)
- kohderyhmät (maantieteellinen, ikä, sukupuoli, harrastukset jne)

6.Tarvitsemme palvelimen tunnukset. Asennamme tässä vaiheessa Google Analytics seurannan.

7.Google Analytics kerää tarkat tiedot yhden viikon kävijöistä (tämä muodostaa vertailujakson tulosten tarkasteluun)

8.Luomme avainsanalistan ja lähetämme sen sähköpostiisi tarkistettavaksi.

9.Hiomme yhdessä avainsanalistaa ja teemme siihen tarvittavia lisäyksiä avainsanalista on kaiken hakukonemarkkinoinnin peruskulmakivi hyvä avainsanalista on kultaakin arvokkaampi!

10.Saat sähköpostiisi nykytilanne analyysin jossa selviää Graafisesti sivustosi sijainti Googlen hakutuloksissa valikoiduilla avainsanoilla.

11.Aloitamme itse optimoinnin kun avainsanalista on hyväksytty.

12.Teemme sivustolle muutoksia jotka eivät ole näkyviä.

13.Googlen hakutulokset perustuvat yli 200 sivuston sisäiseen (koodi) ja ulkoiseen (linkit) muuttujaan. Optimointityössä keskitymme sivuston koodiin, sisältöön ja rakenteeseen tehtäviin muutoksiin. Optimointi on aikaa vievää työtä joka vaatii optimoijalta suurta keskittymistä ja asioiden laajaa ymmärtämistä.

14.Sivustoon tehtävät näkyvät muutokset tehdään vasta kun olet hyväksynyt ne.

15.Saat sähköpostiisi luettelon kaikista muutoksista ja korjauksista joita teimme.

16.Seuraamme optimoinnin tuloksia seuraavan kuukauden ajan väh. 1 h / vko.

17.Vastaamme kysymyksiisi ja käytössäsi on täysi konsultointipalvelumme kuukauden ajan. Voit esittää meille kysymyksiä puhelimella ja sähköpostilla.

18.Teemme vielä tarvittavia muutoksia jos huomaamme että jotakin seikkaa pitää vielä viilata.

19.Kuukauden kuluttua optimoinnin valmistumisesta saat raportin saavutetuista tuloksista. Näet graafisesta listasta miten sijoituksesi on parantunut eri hakusanoilla. Lisäksi saat tarkan graafisen raportin Googlen hakukoneen tuomasta liikenteestä ja sen muutoksista.

20.Mikäli ilmainen liikenne hakukoneista on kasvanut yli 20 % niin lähetämme sinulle loppulaskun eli 50% sovitusta kauppahinnasta. Mikäli sijoituksesi Googlessa on huonontunut, niin palautamme myös ensimmäisen laskun hinnan täysimääräisenä.
© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional | Suomen Tuontipalvelu Oy Auto-Saksasta.fi