Hakukoneoptimointi on tärkeä osa markkinointia
"Sivustomme optimointi nosti valikoiduilla hakusanoilla yrityksemme Googlen ensimmäiselle sivulle" – J.Knuutinen tj SunGlobe Oy


Edellinen Sivu

- Hakukoneoptimointi

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Hakukoneoptimointi

Hakukoneptimoinnin referenssit

Tässä vain muutama esimerkki nykyisistä asiakkaistamme.

Suomen Tuontipalvelu Oy - Auto Saksasta
Suomen Tuontipalvelu Oy on erikoistunut autojen tuontiin Saksasta. Seitsemän välittäjää eri puolilla Saksaa palvelee asiakkaita. Asiakkaan toiveiden mukainen auto etsitään Saksan runsaasta vaihtoautotarjonnasta. Välittäjä käy paikanpäällä Saksalaisessa autoliikkeessä koeajamassa auton. Auto tuodaan Saksasta rekalla Suomeen. Suomessa asiakkaita palvellaan mm. rekisteröinti, tullaus, talvivarustelu ja auton meikkaus asioissa. sijoittuu hyvin erilaisilla auton tuontiin liittyvillä sanoilla kuten: auto Saksasta, tuontiauto, mersu Saksasta, bmw Saksasta ja autonkuljetus Saksasta.

SunGlobe Oy liikelahjat
SunGlobe Oy on kohtalaisen pieni liikelahjoihin erikoistunut yritys. Kilpailu hakukonenäkyvyydestä on kyseisellä alalla todella kovaa. Olemme SunGlobe Oy:n toimeksiannosta optimoineet kotisivua ja verkkokauppaa. Useilla valikoiduilla hakusanoilla ja hakusanayhdistelmillä SunGlobe löytyy nyt ensimmäiseltä tulossivulta. Lisäksi välittämämme mainonta Googlessa takaa näkyvyyden ja kävijät myös kaikkein kilpailluimpien hakusanojen kohdalla.

Kainuun Puukko
Suomalaiset puukot ovat maailmalla hyvin arvostettuja. Yksi arvostetuimpia puukkomallistoja ovat ”Tommi Puukot” joita useat suomalaiset valmistajat tekevät. Kyseinen sarja on myös Kainuun Puukon päämallisto. Maailmanlaajuisesti Googlessa tehdään joka päivä satoja puukkoihin liittyviä hakuja. Me olemme auttaneet Kainuun Puukkoa niin, että heidän sivustonsa on mahdollisimman korkealla kun joku hakee Googlesta esimerkiksi sanoilla ”puukko” tai ”tommi puukko”. Google tuo joka päivä yli 100 uutta kävijää sivuille ja puukkotilauksia satelee eri puolilta maapalloa.

NaturaMedia Sports lisäravinteet
Laadimme valmiiksi hakukoneoptimoidun sivuston. Tulokset näkyivät nopeasti kun sivusto nousi valikoiduilla hakusanoilla jopa Googlen hakutuloksien ensimmäiseksi!

Kama-Design
Tämä Oulaisissa sijaitseva auton lasien kalvotukseen erikoistunut yritys on nykyään valtakunnallisissa hakutuloksissa aivan ensimmäisten joukossa hakusanoilla ”auringonsuojakalvot” tai ”lasien tummennus”. Yritys saa jatkuvasti uusia kontakteja ja asiakkaita hyvin optimoitujen nettisivujen ansiosta.© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional - yhteistyössä: onet, Auto-Saksasta.fi