Selkeästi hinnoitellut mainostoimistopalvelut
"Yksinkertainen toteutus on kaunis ja edullinen mutta usein myös tehokkain" – mainosgraafikko J. Kantonen


Logon suunnittelu

- Hinta logon suunnittelulle

Referenssit

- Mainospalveluiden Referenssit

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Mainostoimistopalvelut

Tarvitsetko yrityksellesi uuden tyylikkään logon, käyntikortit, lomakkeet, esitteen tai mainoksen lehteen. Olemme valmiina palvelemaan kaikissa visuaalisen mainonnan tarpeissa. Suunnittelemme mm. ulkomainoskampanjoita, lehtimainoksia, näyteikkunateippauksia ja internetmainoksia.

Digitaalinen mainoskuvaus

Digikuvaajamme Anssi Hietaharju loihtii tarvittaessa haluamasi mainosvalokuvan. Kuvauslaitteissa tarkkuutta riittää niin, että saat digikuvat tulostettua vaikka rekka-auton kylkeen. Mikäli tarvitset markkinointiisi edustavan luontokuvan, niin voit löytää sen jo Anssin valmiista otoksista. Kuvagallerian löydät osoitteesta http://vilimijavalo.1g.fi

Valokuvauksessa Anssi on ansioitunut seuraavasti: Suomen National Geographic -lehden valokuvauskilpailun voitto vuonna 2006! Suomen Kameraseurojen Liiton näyttelyistä Suomessa ja Kansainvälisesti(FIAP), Mitali ja Kunniamainintoja. Kajaanin ja Kuusamon Kansainvälisistä Luontokuvanäyttelyistä palkintosijoja.

Ulkomainonta

Yli kymmenen vuoden kokemus ulkomainonnasta auttaa asiakkaitamme saamaan maksimaalisen tehon ainoasta mediasta joka vielä todella tavoittaa suuret ihmismassat. Kaikki mainosmediat ovat nykyään entistä enemmän pirstaloituneita ja tarkkojen kohderyhmien tavoittaminen on entistä helpompaa. Silti on vielä suuri joukko mainostajia jotka haluavat tavoittaa poikkeuksetta kaikki ihmiset. Tässä onnistuu oikealla tavalla suunnitellun ulkomainoskampanjan avulla.

Konsultoimme asiakkaitamme parhaiden ulkomainosmedioiden löytämisessä Suomesta. Joissain tapauksissa luomme asiakkaillemme uuden ulkomainosmedian. Meidän avullamme löydät laadukkaat ja edullisimmat tuotantoyhtiöt suurien kuvien tuottamiseen ja asentamiseen mainoskyltteihin tai ajoneuvoihin.© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional - Katso myös Suomen Tuontipalvelu Oy Auto-Saksasta.fi