Valmiiksi hakukoneoptimoituja nettisivuja
"Tomeran luoma julkaisujärjestelmä on todella selkeä ja helppokäyttöinen" – K.Mahlakaarto tj KaMa-Design Oy


Edellinen Sivu

- Verkkoviestintä

Näkyvyyttä Googlessa

Virallinen jälleenmyyjä

Adwords Qualified Individual

Yhteistyö mainostoimistojen kanssa | Referenssi: Auto Saksasta

Mainostoimisto laatii sivuston ulkoasun ja me teemme teknisen toteutuksen. Kaikki halutut osat voidaan sisällyttää julkaisujärjestelmään (CMS). Laskutamme joko suoraan asiakasta tai mainostoimisto voi halutessaan lisätä palveluumme oman katteen. Kaikissa tapauksissa me kannamme vastuun rakentamamme sivuston toimivuudesta ja teknisestä toteutuksesta.

Julkaisujärjestelmä helpottaa huomattavasti sivuston ajantasaisena pitämistä jatkossa. Esimerkiksi mainostoimisto voi käydä vaihtamassa etusivun mainoskampanjan helposti ja nopeasti julkaisujärjestelmästä.

Mitä maksaa?

Teemme mielellämme erillisen tarjouksen kun toteutettavan projektin laajuus ja CMS:ään kuuluvat osat on selvillä. Suuntaa antavat hintatiedot löytyvät pdf-hinnastostamme. Voimme myös sopia tuntihinnoittelusta. Henkilökuntamme on todella ammattitaitoista ja pystyy toteuttamaan haastavimmatkin tietokantapohjaiset nettisivuratkaisut.

Esimerkitapaus: Auto Saksasta

Autoja Saksasta Suomeen tuova Suomen Tuontipalvelu Oy:n uudistettu verkkopalvelu osoitteessa Auto-Saksasta.fi ulkoasun suunnitteli mainostoimisto. Tekninen suunnittelu, sivuston arkkitehtuuri, rajapinnat ja koodaus toteutettiin meidän toimestamme.© 2021 TM-Tomera - Google advertising professional | Auto-Saksasta.fi